Fusion Development Experience

Az Oracle 2009. február 23-tól indítja útnak vándor-előadás és workshop sorozatát, a “Fusion Development Experience” -t, melyben több európai várost is megcélzott. Hozzánk legközelebb, kishazánk nyugati szomszédjának fővárosa, Bécs kapta a megtiszteltetést, hogy helyet adjon a vándorrendezvénynek, melyre 2009. április 27-én kerül sor.

Az Oracle Developer Day program keretében,  az érdeklődők ingyenesen sajátíthatják el azt a tudást és képességeket, amik Ajax alapú tartalomgazdag webes (azaz web 2-es) felületek és Java EE-re épülő SOA szolgáltatások  létrehozásához szükségesek. Az elsősorban fejlesztőket és projekt menedzsereket megcélzó előadás-sorozat előzetes fejlesztői preferenciáktól függetlenül mindenkinek szól, aki nyitott az új és jobb fejlesztési platformok iránt.

A rendezvénysorozaton lesz bemutatva az Oracle azon fejlesztői környezete is, amellyel a Fusion nagyvállalati alkalmazásai is készültek, többek között az Oracle JDeveloper és ADF 11g, Ajax alapú gazdag-kliens komponensekkel felruházott legfrissebb változatait is és nem utolsó sorban értékes Oracle ajándékokat és egy Apple Ipod Shuffle-t is lehet nyerni!

További részletek: http://www.oracle.com/technology/events/otn-developer-day/index.html

0 comments on “Fusion Development ExperienceAdd yours →