Hello Oracle BI blog

oraclebiA mai napon ünnepélyesen megnyitom első blogomat, amely az Oracle Business Intelligence csomagjáról fog szólni. A blog apropója, hogy végre nagykorú lettem az egyetemen és elkezdtem az első Önálló Labor félévemet, amit Oracle technológiák címmel vettem fel a Távközlési és Médiainformatikai tanszéken.

A blog erősen fejlesztés alatt áll, ezért az apróbb kinézeti és struktúrális hibákért előre is elnézést kérek. Amint van időm, magyarítom és csiszolom tovább a blogmotor felszínét. Remélem szép lassan lesz annyi és olyan minőségű tartalom az oldalon, hogy sokan fogják nézni – már csak azért is, mert szeretnék Gúgöl barátunkkal itt is egy kevés pénzt keresni.

Hamarosan kezdem a félévi munkám érdemi részét is, csak az az elkeserítő, hogy a tárgy önmagában 2 kerdites.. Nem tudom ez megint miféle fentről jövő ötlet, de egy önálló gyakorlatnak jóval többet kellene érnie.. szerintem.. Tehát ha jól átgondoljuk egy félévnyi “jelek és rendszerek” 5 kreditért többet ér, mint az a munka, amivel elvileg előkészítem a diplomunkámat? Érdekes, de fent biztos értik..

Szóval járjatok vissza, kommentezzetek és kattintsatok amire csak jólesik!

Szép Estét,
Ákos

0 comments on “Hello Oracle BI blogAdd yours →